Over

Mijn naam is Esmee Peters, werkzaam als developer en studente (bedrijfskundige) informatica. Tijdens mijn studie heb ik veel aandacht besteed aan externe projecten en werkzaamheden. Door deze ervaringen ben ik erachter gekomen dat ik hart heb voor alle gebieden binnen de webontwikkeling. Omdat ik zoveel mogelijk kennis op wil doen omtrent dit vakgebied heb ik ervoor gekozen om mijn studie in deeltijd voort te zetten. Op deze manier kan ik mij richten op interactieve design, development en management.

Naam: Esmee Peters
Woonplaats: Nijmegen
Geboortedatum: 18 oktober
E-mail: contact@esmee-peters.nl

Vaardigheden

Design
Vaardigheden

70%
90%
60%

Development
Vaardigheden

80%
60%
60%

Persoonlijke
Vaardigheden

  • Doorzettingsvermogen
  • Ambitieus en leergierig
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Verantwoordelijk
  • Creatief

Werkvaardigheden

Web Developer

Maa 2017 - heden
Digitpaint

Aan de slag gegaan bij Digitpaint, specialist op het gebied front-end development. We ontwikkelen ons graag in nieuwe technieken, die we omzetten in werkbare oplossing die responsive, toegankelijk, snel en onderhoudbaar zijn.

Junior Developer

Nov 2016 - Feb 2017
Savvii Managed Wordpress Hosting

Na een aantal maanden gewerkt te hebben bij Savvii, ben ik aan de slag gegaan op development. Hiervoor werkte ik aan wat kleinere opdrachten en projecten in samenwerking van het vaste DevOps team.

Support Specialist

Jan 2016 - Feb 2017
Savvii Managed Wordpress Hosting

Blixem Internet verzorgt hosting onder verschillende labels, waaronder VIP Internet en Savvii. Hierbij ondersteunde ik klanten met het instellen van email, optimaliseren van websites en het beheer van hun server.

Werkstudent

Okt 2014 - Okt 2016
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Als werkstudente assisteerde ik mijn opleiding in bijzondere activiteiten. Zo werd ik onder andere ingezet om presentaties te geven, praatjes te houden bij open dagen en bij het organiseren van meeloopdagen.

Eigenaresse

Jan 2013 - Okt 2016
Proxecto Design

Tijdens mijn eerste studie heb ik mij bezig gehouden met het opzetten van een eigen bedrijf. In eerste instantie voor mijn eigen leerproces en ervaring, maar inmiddels streef ik ernaar om het verder uit te bouwen.

Freelance Designer

Jun 2013 - Jan 2014
Wiwi Websolutions

Na het afronden van mijn stage bij Wiwi Websolutions mocht ik blijven werken als freelance (web)designer. Tijdens het werk richtte ik mij voornamelijk op het ontwerpen van drukwerk en websites.

Cursussen

Naast de opleidingen die ik gevolgd heb, wilde ik me verdiepen in verschillende zaken betreft de opleiding. Hierom heb ik een aantal cursussen gevolgd om meer kennis op te kunnen doen.

Projecten

Een aantal keer heb ik meegeholpen aan grotere en kleinere projecten. Hiervoor was ik gevraagd om in samenwerking een onderdeel uit te voeren of een project dat ik zelf in gang heb gezet.

Vrijwilligerswerk

Ik probeer me zoveel mogelijk in te zetten voor vrijwilligerswerk. Mensen helpen, vaardigheden ontwikkelen en ervaringen op doen hoort hierbij. Maar het is vooral ontzettend leuk.

Opleidingen

Bedrijfskundige informatica

Feb 2017 - heden
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De opleiding voortgezet in deeltijd, met het profiel Information Management & Consultancy. Dit leert je hoe je bedrijven kunt adviseren en welke software ze het beste kunnen gebruiken om beter te kunnen presteren. Hierbij stel je het beleid vast en manage je de veranderingen.

Informatica

Sep 2014 - Okt 2016
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Met het profiel webdevelopment ben ik opgeleid tot informaticus die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van grootschalige en complexere applicaties. Doormiddel van de projecten geleerd om in teamverbanden te werken, met verschillende programmeertalen en frameworks.

Media vormgever

Sep 2010 - Jul 2014
ROC Nijmegen

Gedurende de eerste drie jaar bezig geweest met vormgeving in de ruimste zin van het woord. In het laatste jaar gespecialiseerd in interactieve vormgeving, waaronder in de technische mogelijkheden, de functionele oplossingen en het maken van een ontwerp.

VMBO-T

Sep 2016 - Mei 2010
Montessori College Nijmegen

Op de middelbare school heb ik - in samenwerking met klasgenoot - mijn profielwerkstuk gehouden over het opstarten van een eigen bedrijf. De examenvakken die zijn afgelegd: Nederlands, Engels, Duits, maatschappijleer, wiskunde, biologie en economie.

Portfolio

Sorry, hier wordt nog aan gewerkt en zal snel online komen.

Blog

Sorry, hier wordt nog aan gewerkt en zal snel online komen.

Contact

Kom in contact en vul het contactformulier in

Je kunt ook mailen naar contact@esmee-peters.nl

Ik sta ook altijd open voor een kop koffie!